Presse

17. oktober 2016

UCSJ-studerende hjælper iværksættere

To studerende på hhv. Leisure Management og pædagog-uddannelsen er initiativtagere i et nyt samarbejde med Guldborgsund Kommune, CELF og Business Lolland-Falster, der skal hjælpe unge til at starte deres egne virksomheder. Kampagnen hedder ”Ung og iværksætter”.

13. oktober 2016 kl. 22:10

Ung iværksættergejst i Guldborgsund

samarbejde med Guldborgsund Kommune, CELF og Business Lolland-Falster har tre unge iværksættere fra Lolland og Falster sat gang i en kampagne for at få unge til at starte deres egne virksomheder.

13. oktober 2016 kl. 15:30

Radio Sydhavsøerne

Sammen med Mads Stærk fra Business Lolland-Falster, indtog Martin scenen hos Radio Sydhavsøerne, hvor han introducerede radioens lyttere til konceptet “Ung & iværksætter”. Her snakkede Martin om vores mission, vision og mål.

08. oktober 2016

Iværksættere deler ud af viden

De er unge, og de er driftige – og nu vil de dele ud af deres erfaringer – trods en alder på bare 23 år. Nicolaj Sand, Martin Trane har sammen med deres kammerat Alexander Juul Jakobsen sat gang i kampagnen “Ung & Iværksætter”.

08. oktober 2016 kl. 08:10

Indslag i DR P4 Sjælland

Lørdag d. 7. oktober, havde vi fornøjelsen af, at sende Nicolaj i studiet hos P4 Sjælland, hvor han talte lidt om det, at være serie-iværksætter i en ung alder, samt hans seneste koncept “Ung & iværksætter”

07. oktober 2016

Guldborgsund Kommune med i indsats for unge iværksættere

Guldborgsund Kommune har i samarbejde med CELF, Business Lolland-Falster og tre unge iværksættere fra Lolland og Falster sat sig for at få andre unge til at starte deres egne virksomheder. Kampagnen ”Ung og iværksætter” …